Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

απελπισία

Υπάρχουν λόγια για ό,τι έγινε? Νομίζω είναι από τις φορές που απλά στέκεσαι παγωμένος και γεμάτος απογοήτευση και τρόμο και απέραντη θλίψη και συμπόνια. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας ξεπερνούν σαν είδος. Το ανθρώπινο είδος έχει αποτύχει και το Παρίσι, η Βηρυτός, η Βαγδάτη ( και φυσικά τα προηγούμενα χρόνια ύπαρξης μας) είναι η απόδειξη. Θα ήθελα να πω πως είμαι θυμωμένη με τον Θεό. Πως αν ήμουν στη θέση του  και παρακολουθούσα τόσα χρόνια το έργο μου κάποια στιγμή, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, θα αποφάσιζα πως απέτυχα και θα πατούσα το restart. Δεν μπορώ να φανταστώ οντότητα ή ο,τι τελοσπάντων πιστεύετε ότι ζει στον ουρανό και μας κοιτάζει , που θα έβλεπε τέτοιο κακό και δεν θα το σταματούσε. Αλλά όχι θα μου πεις, ο Θεός δεν φταίει. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! Όπως έγραψε κ ένας φίλος, είναι τουλάχιστον τραγικό και ειδεχθές το γεγονός πως αυτός ο φτιαχτός θεός έχει τη δύναμη να πάρει τόσες ζωές. Και θα μου πεις, γιατί κατηγορείς αυτό που δεν υπάρχει. Στην ουσία, εννοείται φταίνε οι άνθρωποι που αποφάσισαν  μια μέρα πως οι ζωές όλων τών υπόλοιπων ανθρώπων δεν άξιζαν τίποτα παραπάνω από μια σφαίρα, ή και δύο. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν λιώσει το μυαλό τους με το φανατισμό και την θρησκεία. Πόσο άστειο που ακόμα, ακόμα και τώρα μέσα στους δρόμους που σκότωσαν ανθρώπους εν ψυχρώ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΌ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΎ. Και τι? Φταίνε οι μουσουλμάνοι αλλά ο δικός σας Θεός είναι καλός? ΟΧΙ!!! Είναι τόσο γελοίες οι ιστοριούλες που έχετε στο κεφάλι σας. Αλλά πρέπει να σας πει ο θεός να αγαπάτε και να μην αληλλοσκοτώνεστε για να το καταλάβετε?
Αλλά έτσι είναι, η θρησκεία θα σας πηγαίνει όπου θέλει, θα σας κάνει να πιστέυετε ότι θέλουν αυτοί που την κρατάνε ακόμα ζωντανή και μετα θα σας σκοτώνουν κιόλας για να μη ξεχνιόμαστε και δεν έχουμε λογους  να προσευχηθούμε.
Στην πραγματικότητα νιώθω απελπισία. Ξέρω πως δεν είστε μόνο εσείς τα πρόβατα της εκκλησίας που κρατάτε το θεσμό. Είναι κ άλλοι, πιο μεγάλοι , πιο ψηλά που έχουν σοβαρότερους λόγους από την ευλογία του παππά.
Με εξοργίζει που πιστεύετε πως υπαρχει κ άλλη ζωή. Πως αυτοί οι άνθρωποι που πέθαναν θα πάνε στον παράδεισο και θα "υπάρχουν". ΟΧΙ, ΑΠΛΆ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ. Θα γεμίσουν χώμα και δάκρυα αυτών που θα μείνουν πίσω. ΤΕΛΟΣ. Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν έχει άλλο. ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΌΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ??? Γιατί άφηνετε αυτή τη ζωή να περάσει και δέχεστε τόσους θανάτους???? ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΩ. ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: